Canlı Destek Pzt - Cts 09:30-00:59
Email r10emrah@hotmail.com.tr Skype r10emrah@hotmail.com.tr

⭐4’ü 1 arada! ⭐ Dünyaca Ünlü SiteIerden BACKLİNK Çalışması ⭐ Forum Tanıtım ⭐ Google News Tanıtım Yazısı ⭐ Firma Rehberi Kayıt ⭐ %100 MANUEL ÇALIŞMALAR ⭐

★ %100 Manuel Ekleme GARANTİSİ! ★

★ Dünyaca Ünlü Sitelerden BACKLİNK Çalışması ★
★ Google NEWS Kayıtlı Sitelerden Tanıtım Yazısı ★
★ Türkiye’nin En Kaliteli Forum Sitelerinde TANITIM ★
★ Türkiye’nin en kaliteli Firma Rehberi Kayıt Hizmeti ★

 

Hizmetlere ait Çalışma detaylarına Linklerden göz atabilirsiniz.

Google News Kayıtlı Sitelerden Tanıtım yazısı Hizmeti Detaylar > Link

Dünyaca Ünlü Sitelerden Backlink Hizmeti Detaylar > Link

Forum Tanıtım Hizmeti Detaylar > Link

Firma Rehberi Kayıt Hizmeti Detaylar > Link

-Çalışma teslim süresi paket başına ortalama 15-20 gündür. (Sitelerde güncellenme olması durumunda +5 gün sarkabilir)

Not: verilen iş, iptal edilemez. çalışmaya başlanmadıysa, ikinci siteniz için değişim yapılabilir.

Ödeme onayından sonra siparişler işleme alınır.

★ Müşteri Yorumlarımız ★

  • ilk 100 de olmayan web sayfamız şuan 6. sırada. 1 haftadır olumsuz bir değişimde olmadı.
    200 – 300 tl fiyatlarla çalışan Buradan hareketle kendi web sayfalarını ilk 100 e sokamayan kişilerle çalışmadım fiyat olarak çok cazip olan arkadaşla çalıştım. Sonuçtan memnunum. ilk başta 52. sırada bulunan makale ile değil doğrudan doğruya anasayfamızın adıyla 6. sırada çıkmakta, kaldıki anasayfa adımız ilk 100 de bile yoktu. Bu seviyede bir başarı beklemiyordum. Arkadaşla çalışacak kişiler gönül rahatlığıyla çalışabilir sadece benim gibi sabırsız olmamalarını tavsiye ediyorum.

    Metinoz
    webmaster
  • Ben edu-gov full paket satın aldım. Güzelce hazırladı ve ilgilendi sağolsun. Nihayet Çalışma meyvasını verdi. Biraz sabır + biraz emek = Ve sonuç http://i.hizliresim.com/8POWbW.jpg

    İkinci siparişi başka bir sitem için geçtim kendisine.

    Yüzlerce lirayı seoculara vermeyin, mantıklı ve yerinde adımlar atın arkadaşlar

    Snrdesign
    webmaster
  • Daha önce 10 adet platin paket sipariş verildi ve çalışma sonucunda sitelerim evrim geçirdi.Az önce 5 platin paket daha sipariş verildi.kendileri çözüm üreten ve kendi kafalarına göre değil müşterinin istedikleri dogrultusunda ilerliyorlar tşk ederiz kendilerine..

    Siyanix
    webmaster
  • 1 Adet site için Platin paket sipariş verdim o kadar etkisi oldu ki Sitemde ki her yazı neredeyse ilk sayfalarda. 3 Adet Daha Platin Paket Siparişi Verilmiştir. Teşekkürler Emrah Bey

    Warmachinew
    webmaster
  • Ben yeni değil çok uzun zamandan beri çalışıyorum hep memnun kaldım kendi dalımda google sıralamasında ana sayfada 7-8 tane websitem var bu işten anladığımı bu yüzden tahmin ediyorum gayet başarılı tavsiye ederim.

    Gunesgame
    Webmaster
  • Bir sitem için çalışma yaptırdım, çalışma yaptırmazdan önce sitem 30. sıralardaydı. Çalışma sonrasın da site, 15. Sıralara kadar yükseldi.

    Bilgicidedeniz
    webmaster
  • Yeni siteler açıyorsanız eğer ana site mayetinde bulunduğunuz sektörde, kendi sektörünüzdeki sitelerden backlink almadan önce 30. günden sonra ilk olarak bu çalışmayı yaptırırsanız muazzam bir etki veriyor.

    Ortalama 200k civarında hitim var, yeni site kurduğumda hep işe Emrah arkadaşımızdan platin paket alarak başlıyorum, artık doğal bir süreç oldu.

    Daha öncesinde 3 defa platin paket almıştım, bugün yeni 2 tane platin paketin de siparişi verildi.

    Kendisine teşekkür ederim kaliteli hizmeti ve güzel ticaret anlayışı için.

    Euros
    webmaster
  • Uzun yorum yapmak için 2-3 gün beklemek istedim ve beklenen gün geldi Konularda gezerken Emrah hocamın konusunu gördüm, ilgimi çekti. Bir baktım yüzlerce yorum, kaliteli profil herkes memnun vs. Bende bir platin paket siparişi vermek istedim. Üzerinde calısma yaptığınız sitem 25. gününü yeni doldurdu. Kendisine 2 kelimeden oluşan anahtar kelime ilettim. Platin paket ile yaklaşık 60 küsür backlink calısması yaptı. Ayrıca 2 tane bonus hediyesi verdi onun için ayrı teşekkürler parantez açmak istedim. Herneyse sitemiz daha 25 günlük ve rakipler de gayet köklü siteler. İlgili aramada 60 küsürlerdeyken backlınk calısmasından sonra ilgili anahtar kelimede 6. sıraya geldik Her gün baktığımda 20 sıra birden atladı ve bugün baktığımda inanamadım Gercekten hakkını veren bir kişilik kendisi. Hem karakteri hem çalışması 10 numara 5 yıldız. Backlink çöplüğü değil onu anladım. Tekrardan teşekkürler Emrah hocam. Herkese platin paket tavsiye ederim. Yükseliş isteyenler için Hayırlı günler

    Alp Bey
    webmaster
  • Hit durumumda gözle görülür derecede artış oldu. index hızında da aynı şekilde artış oldu. kendisine çok teşekkür ederim. beklediğimden çok daha iyi sonuçlandı.

    Necmi Colak
    webmaster
  • 2 Site için çalışma yapıldı 1 kelime verdiğim halde direk 5-6 kelimeyi etkiledi
    Aldığım, açtığım tüm siteler için çalışmaya devam .

    Teşekkürler

    Ramazan Pekcan
    webmaster
  • Çalışma yapılmıştır. Oldukça zor bir kelimede 8. sırada olan sitemiz 4.sıraya getirilmiştir. İlgili ve detaylı rapor sunan bir arkadaş, teşekkürler.

    Melik Sah
    webmaster
  • İlk olarak 1-2 çalışma yaptık memnun kalınca 16 adet çalışma satın alındı. Raporları teslim aldık tavsiye ederim. Temiz ve risksiz bir şekilde sitesini çıkartmak isteyenler için ideal.

    Yusuf Kısa
    webmaster
  • 3 site için hizmet alındı sonuç hızlı yükselme çok teşekkür ederim güvenilir ve iyi bir arkadaş hiç düşünmeden alışveriş yapabilirsiniz.

    Gloriex
    webmaster
  • yabanci oyum sitem için 2 paketdende aldim daha once baska sitem için paket almısdım ilgili arkadas inşallah ilerde diger sitelerim içinde alırım başka çalısmalarınız olursa iletirseniz sevinirim hocam işini düzgün gününde teslim eden arkadaslar oldukça ticaret zevkli iştır iki tarafda kazanır hayirli işler.

    Patron35
    webmaster
  • Arkadaşın işi teslim ettikten sonra üzerinden biraz süre geçti ve yapılan çalışmalar etkisini göstermeye başladı. Tekrar ellerinize sağlık. Yakında tekrar sipariş geçeceğim.

    Emin Barkcin
    webmaster
  • 2.ci calisma olarak baska sitem icin paket isi verildi Emrah hocama. Ilk pakette baya faydasini gordum bundada gorecegim insallah. Saygilarimla.

    yolcu_34
    webmaster
  • Gördüğüm en güzel backlink çalışması. Haftaya ikinci sitemiz için çalışma yapılacaktır. Yaptırmayı düşünen arkadaşlar alabileceğiniz en güzel backlink paketi boşuna 200 300 vererek spam sitelerden link almayın.

    Tarık Zarif
    webmaster
  • 2 hafta önce bir iş verildi kendilerine, çok memnun kaldık 3 sayfa yukarı fırlattı.
    Tekrar bir sipariş geçtik kendisine, iyi çalışmalar bol kazançlar dilerim.

    jabbcreative
    webmaster
  • Çalışma yaptırıldı, sitem 7-8. sıralardaydı organik hit vs. uğraşıyordum paketi aldıktan sonra direk 3. sıraya çıktı.
    Emrah Bey çok ilgili, teşekkürler.

    mewo95
    webmaster
  • Kardeşim’in ellerine sağlık. Çalıştığı siteler gerçekten alexa değeri yüksek siteler. şimdi raporu teslim aldım. bu kadar beklemiyordum açıkçası. farklı yerlerde saçma sapan ücretlerle seo hizmeti aramanıza gerek yok. Emrah kardeşimin fiyatları da gayet uygun bu fiyata bu kalite iş çok güzel bir fırsat. Herkese tavsiye ederim. Eline emeğine sağlık kardeşim..

    demirumt
    webmaster

Tüm Hizmetlerimiz

1000
Mutlu Müşteri
1000
Bu Sayıdan Fazla Web Sitesine Çalışma Yaptık
0%
Memnuniyet Oranı
0
Yıldır Sizlere Hizmet Veriyoruz.
Canlı Desteğe Bağlan
Scan the code